Slagerij Buurman Vleesch & Vis

Slagerij Buurman Vleesch & Vis

Afbeelding

Smaakvol duo

Bijna 9 jaar is dit duo dé perfecte combi voor een plezierig, actief en smaakvol dagje uit. Wanneer je bij Multi Fun Bussloo een arrangement met BBQ- of Satébuffet boekt, zul je je niet gauw verveeld voelen. Want zowel op activiteiten- als op culinair gebied zijn de heren Bas (eigenaar Multi-activiteitencentrum Multi Fun Bussloo) en Jurgen (eigenaar Slagerij Buurman Vleesch & Vis te Twello) grootmeesters en gecombineerd de besten in een dag beleving bieden waar je van zult smullen.

zoals opa en oma het deden

Jurgen is niet gevoelig voor trends en daar ligt ook meteen zijn ongeëvenaarde kwaliteit. Hij gelooft erin zoveel mogelijk te werken zoals opa en oma het deden, dan proef je gevoel voor het product en de authenticiteit in het vlees terug. Al twintig jaar ambachtelijk vakman en bekroond met diverse prijzen; Jurgen mag met recht trots zijn op zijn bedrijf, personeel, producten én op zich zelf natuurlijk.

Lokale samenwerking

Bas gelooft, net als vele ondernemers, in lokale samenwerkingen. Elkaar versterken, er voor elkaar zijn in moeilijke, maar ook zeker in goede tijden. Natuurlijk zou je dat prima kunnen doen met de lokale groothandel, maar de combinatie van de mooie natuur rondom zijn locatie op Bussloo, de prettige service in beider bedrijven en de uitmuntende producten van Jurgen, zijn buitengewoon exceptioneel te noemen. Een ware toevoeging voor horeca minnend Nederland.

Satébuffet

Bas en Jurgen begonnen ooit met een BBQ arrangement. Maar toen de crisis aanbrak, werd er gezocht naar een iets meer betaalbaar alternatief. De gedachte ging uit naar een simpel, maar goed en smakelijk satéstokje. Bas zocht een buffetvorm voor zijn vele kleine groepen Minigolfers en Pitch&Putters. Een goede stok, vers van de grill uit de keuken met satésaus, gecombineerd met een buffet salades en andere lekkernijen om zo meerdere gasten tegelijk een heerlijke hap te kunnen serveren. En daar kon Jurgen hem mee helpen. Het Satébuffet werd geboren en is inmiddels niet meer weg te denken. Vandaag de dag is het Satébuffet, haast uit nood geboren en tegen ieders verwachtingen in, een waardige broer van de BBQ Deluxe en de BBQ Surf ’n Turf. Allen worden tegenwoordig geboekt door grote groepen, maar natuurlijk kunnen de wat kleinere groepen nog steeds terecht voor de overheerlijke sateetjes van Jurgen.

BBQ

Nee, wie een BBQ boekt aanvullend aan de activiteiten bij Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo, komt niet bedrogen uit. Waar de meeste horecabedrijven gaan voor een schamele 300 gram en op het stuk nageteld één stuk van elke soort vlees per persoon, zetten Jurgen en Bas het anders op de kaart. Jurgen heeft de vrije hand in de keuze van zijn producten voor elke BBQ, want beide heren hebben vertrouwen in elkaars expertise. Naast kwaliteitsproducten serveren zijn er slechts enkele voorwaarden; minimaal 400 gram per persoon als gemiddelde en ruime keuze voor de gast. De kracht zit hem vooral in de diversiteit. Niet één soort worst, maar meerdere, niet een stuk rund, maar meerdere soorten. Zo is er voor elk wat wils en zeker geen strijd over bepaalde stukken. Bij de BBQ-Deluxe worden 13 á 14 verschillende vleessoorten geselecteerd voor de gasten op Bussloo. Tegenwoordig kan er ook gekozen worden voor de BBQ Surf ’n Turf, een verrukkelijke diversiteit aan vlees aangevuld met heerlijke vissoorten als scampi’s en zalm. De buffetten behorende bij de BBQ’s bestaan uit diverse verrassende salades, vers bereid door de slagerij, a la minute gebakken stokbrood, patat en gekruide aardappelwedges.

WinterBBQ

Met de komst van overkappingen, veranda’s en buitenkeukens is ook de winterBBQ in Nederland in opkomst. Op Bussloo wordt de variant op de BBQ tijdens de zwoele zomeravonden ook in de koudere maanden aangeboden. Het overdekte terras met windschermen en heaters van het multi-activiteitencentrum leent zich prima voor een winterse BBQ. Warm genieten met uitzicht over het mooie weer van Bussloo is een prima optie om ook in de winter een ontspannen dagje uit te organiseren.

Afbeelding
Afbeelding

Perfect voor groepsuitjes

Zelf BBQ-en klinkt voor sommigen als een enorme opgave tijdens dat welverdiende ontspannen uitje, maar voor sommigen is het juist  een heerlijke uitdaging even meester der grill te mogen zijn. De “zitters” kunnen dus blijven zitten en de grillmasters kunnen heerlijk aan het werk. Door de gasten zelf te laten BBQ-en ontstaat er een leuke menging in de groep. Loopjes en zitplaatsverwisselingen verzorgen een ontspannen anders-dan-anders-dynamiek tijdens een etentje met de groep. Lekker afwisselend qua producten, maar ook qua praatjes dus.

Kwaliteit en service

Bovenstaand vind je de twee keywords die beide heren hoog in het vaandel hebben staan. Gasten hun verwachtingen kunnen overtreffen is de uitdaging. Het vlees, de kip en de vis van Buurman Vleesch & Vis komt van Nederlandse bodem en van vaste boeren. Jurgen kiest zelf de leveranciers en geleverde producten uit, zodat hij weet dat de kwaliteit altijd geëvenaard zal worden aan het voorgaande aangeboden product, of zelfs misschien soms beter is. Ook wordt er ruimschoots rekening gehouden met dieetwensen. Bijna niets is hierin te gek voor de heren.

Goed getraind en servicegericht personeel maakt in beider bedrijven de beleving compleet. Je vertrekt na een buffet bij Multi-Fun Pitch&Putt Bussloo zekerweten met een vol(daan) gevoel.